Przypominam, że zamówienia są tylko do dziś do godz 00.00!!!
[INFO] Rabat na serwis klimatyzacji i odgrzybianie ozonem
Zwiń
X
-
[INFO] Rabat na serwis klimatyzacji i odgrzybianie ozonem
Załatwiłem niższe ceny na obsługę klimy i na ozonowanie:
- serwis klimatyzacji - 160 zł
- odgrzybianie ozonem - 50 zł
Podane są ceny netto.
WAŻNE: Przy odgrzybianiu trzeba powiedzieć, że chce się tylko sam ozon, bo standardowo dokładają jeszcze odgrzybianie pianką Wurth (+35 zł chyba), ze względu na to, że klienci narzekali po samym ozonie, że brak im odczuć węchowych, że zrobili odgrzybianie, czyli zapachu chemii. Więc teraz mają.
Serwis klimatyzacji to chyba tylko wymiana czynnika + sprawdzenie szczelności, ale o szczegóły trzeba pytać, bo nie wnikałem.
Żeby otrzymać rabat trzeba powołać się na "OCP" lub "forum Octavii". Wlepka niekonieczna. Nie ustalałem, czy rabat dotyczy tylko Octavii, więc można próbować.
Poniżej namiary:
ASO POŁASKI (Hyundai)
Zagójska 9
04-160 Warszawa
tel: 022 813 07 47
-
-
dzisiaj robiłem serwis klimy, napełnienie, odgrzybianie, wymiana filtra przeciw pyłkowego łączny koszt 60 złByła 1.9 TDI AHF Elegance
190KM/395Nm
Jest A6C6 3.0TDI V6 Tiptronic
277KM/561Nm
Perfect Service by DGW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Casperdzisiaj robiłem serwis klimy, napełnienie, odgrzybianie, wymiana filtra przeciw pyłkowego łączny koszt 60 złBóg stworzył kobietę-piwo to wynagrodzenie za tą pomyłkę.
Skoda Octavia Combi 2001 AGR
Skoda Superb 2004 AWX
Skoda Octavia Combi RS 2010 CCZA
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Casperdzisiaj robiłem serwis klimy, napełnienie, odgrzybianie, wymiana filtra przeciw pyłkowego łączny koszt 60 złPerfectService by DGW
Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+
Komentarz
-
-
niestety chłopaki, rozmawiałem z gościem, który mi to robił, powiedział, że nie chce rozgłosu i taka ilość klientów jaką ma mu wystarcza, prosił abym nie podawał do niego kontaktu, przykro miByła 1.9 TDI AHF Elegance
190KM/395Nm
277KM/561Nm
Perfect Service by DGW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Casperniestety chłopaki, rozmawiałem z gościem, który mi to robił, powiedział, że nie chce rozgłosu i taka ilość klientów jaką ma mu wystarcza, prosił abym nie podawał do niego kontaktu, przykro mi
szara strefa :?: :szeroki_usmiechsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkoda:shock: :shock: :shock:
szara strefa :?: :szeroki_usmiechByła 1.9 TDI AHF Elegance
190KM/395Nm
277KM/561Nm
Perfect Service by DGW
Komentarz
-
-
Drodzy koledzy dajecie czasami nabijać się w butelkę.
1- czynnika się nie wymienia , jedynie filtr osuszacz
2- odgrzybianie tak , wpuszczają płyn na parownik -koszt płynu ok 30 PLN (starcza na ok 10 aut) samemu można zrobić.
3- filtr pyłkowy , tak ale 2 razy w roku
A przede wszystkim stosować klimę cały rok , nawet przy -40 włączyć kompresor na parę min aby osuszyć parownik / wszystko powstaje z wilgoci - niestety
Siedzę w tym ponad 20 latek.
Uzupełniasz czynnik gdy jest nieszczelność , i nie wymieniasz tak jak w lodówce. :!:2,0 TDI Elegance-185KM&VW T5 2,5TDI- 198KM / 4Motion
Uniden 520 XL + Midland//UNIDEN PC 78 LTW+ML140
Komentarz
-
Komentarz